Villa Sole
Villa Sole

V pritličju se nahajajo: Dva apartmaja in 1 studio, ki je lahko zaseben, lahko pa tudi povezan za skupaj 12 oseb.

Oznaka “A”: “A” apartma ima pogled na morje in vhod z morske strani preko terase, tu je še dodatni prostor z velikim oknom in pogledom na morje, majhno kuhinjo in jedilnico, kakor tudi tuš in WC, obrnjena namorsko stran.

Oznaka “B” : “B” studio nima pogleda na morje, pač pa vhod z vrtne strani in ima samo enolinijsko kuhinjico. Apartmani “A” in “B” se lahko koristita kot skupni apartma za družino od 4+1 osebo, ker sta povezana z vmesnimi vrati in imata 2 tuša in 2 WC-ja.

Oznaka “C”: Tretji apartma za 3+1 osebo gleda na morje in teraso. Ima eno veliko sobo en suite, tuš in wc in izhodom na teraso s pogledom na morje in ima še dodatno okno.

Četrti apartma ima dve dvoposlteljni sobi z majhno kuhinjo, tušem in wc-jem in majhno jedilnico, nima pa pogleda na morje. Skupni vhod iz hodnika je z vrtne strani kakor vhod za Studio “B”.

Oznaka “D”: Lahko se poveže z apartmajem “C” za skupaj 6 – 9 oseb.

Prvi kat : To je atraktiven in udoben na novo opremljen apartma z dvema dvoposteljnima sobama in dodatno enoposteljno. Dnevni prostor z jedilnico in bogato opremljeno kuhinjo (s pomivalnim strojem?). Iz dnevnih prostorov je izhod na balkon in prostrano teraso s čudovitim pogledom na morje. Zraven sta kopalnica s pralnim strojem in tudi poseben WC.Ta apartma je primeren za družino ali pa skupino od 4-6 gostov.

Podkrovlje: Prvo nadstropje. Razkošno opremljen apartma s klimo in velikim, prostornim balkonom, zasenčenim s pergolo iz vinske trte. Tukaj sta dve spalnici, od katerih je ena obrnjena proti morju s prekrasnim pogledom, druga pa proti mediteranskemu vrtu pred hišo. Dodatno je tukaj še ena enoposteljna soba. V apartmaju je tudi dobroopremljena kuhinja s pomivalnim strojem , kakor tudi posebna jedilnica in dnevna soba. Pripadajoča kopalnica s tušem in WC-jem in še posebni WC je v istem nadstropju. Ta apartma je primeren za skupino 4-5 gostov.

Vhod je skupen s stanovanjem v spodnjem nadstropju, zato je možno uporabljati oba apartmaja skupaj tudi za večje skupine.

Kamniti pomol v tradicionalnem stilu ima tri stopničke za vhod v morje, privez za čoln in je prijeten za skakanje v morje.

Ob strani je majhna peščena plaža (majhni kamenčki), primerna za otroke.

Med hišo in morjem je pravi primorski vrt z dvema oljkama, figinim drevesom in palmo.

Na levi strani je grill-terasa med oljko, figo in mandljem. Tam sta tudi bor in cipresa. Lep pogled je na morje in Badijo, kjer se nahaja frančiškanski samostan iz 14.stoletja. Pogled se razprostira še na otočke Baretico, Kamenjak, Vrnik in Majsan.

Med dostopno cesto in hišo je še en vrt s tipičnim mediteranskim rastlinjem: pomaranče, limone, rožiči in štirje dalmatinski hrasti. Pripadajoče parkirišče je senčno, pokrito z divjo in plemenito trto, umaknjeno od voznega traku in je dovolj prostora za 6 avtomobilov.

Pod parkirno ploščadjo se nahaja pralnica. Villa Sole Apartmaji Fotografie